Vi söker mekaniker

Nu söker vi en mekaniker till vår verkstad som finns på Björbäcks Industriområde, Uddevalla. Vi ser gärna att ett gott ordningssinne präglar dig i ditt arbete. Vi söker dig som är kreativ och en god problemlösare och är teknikintresserad, med drivkraft att vilja förbättras och vidareutvecklas. Du är självgående i ditt arbete och bidrar till en god arbetsmiljö. Hos oss får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på tunga fordon som lastbilar, maskiner och trailers av olika fabrikat.

Arbetsuppgifterna
Arbetet som mekaniker/tekniker omfattar alla förekommande arbetsuppgifter på en verkstad. En stor del av arbetsuppgifterna är att serva/underhållna fordon och maskiner i våra dotterbolag.

Din bakgrund
Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet av felsökning och reparation av lastbilar/maskiner är meriterande. Viss datorvana krävs då produkterna är tekniskt avancerade med ett ökande innehåll av styrenheter och liknande komponenter.

Personliga egenskaper
Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp, noggrannhet, engagemang och ansvarskänsla är grundläggande för vår verksamhet och som är kopplade till en serviceinriktad inställning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För att vara aktuell för tjänsten så krävs det att du har:

  • Har ett stort tekniskt intresse, främst att skruva i fordon och maskiner
  • B-körkort
  • Arbetslivserfarenhet som lastbilsmekaniker
  • Svenska och i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • CE-kort samt elkunskaper.
  • erfarenhet av att jobba med tunga fordon/maskiner/trailers
  • om du har erfarenhet från lastbilsbranschen

Vi erbjuder
En heltidstjänst. Arbetstiderna är dagtid, kvällstid kan förekomma.

 

Ansökan
Var gärna snabb in med din ansökan, då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sista ansökningsdag är 15 november 2024.

Skicka din ansökan med CV till jobbsok@uddevallalbc.se